Warning: DOMDocument::loadXML(): Start tag expected, '<' not found in Entity, line: 1 in /home/calduraieftina/public_html/wp-content/plugins/premium-seo-pack/modules/title_meta_format/init.social.php on line 481

Panouri radiante Prima

PANOURI RADIANTE PRIMA

Panourile radiante Prima sunt perfecte pentru cei ce nu au posibilitatea sa investesca prea mult intr-un sustem de incalzire. Spre deosebire de panourile Sunjoy, cele mai ridicate panouri radiante calitativ, panourile radiante Prima au functia terapeutica mult mai scazuta. Panourile radiante Prima sunt dotate cu tehnologie bazata pe fibra de carbon, acesta fiind elementul ce incalzeste placa din fata a panoului la aproximativ 90=100 grade Celsius, emitand raze infrarosii. Se produc pierderi de caldura, dar nesemnificative, prin pereti si tavan, datorita izolarii din partea dorsala, a panourilor radiante, tot acestui fapt, izolarii, i se datoreaza si eficienta de 100% a caldurii.
Alte avantaje ale acestor tipuri de panouri radiante ar fi faptul ca elimina igrasia, nu usuca aerul, regland umiditatea acestuia, astfel incat sa fie benefica pentru om. Aceste panouri radiante se pot instala in orice tip de incapere si se instaleaza si foarte usor, nu produc in timpul functiuonarii curenti de aer, nu consuma oxigenul din camera unde sunt montate, nu degaja gaze toxice, au o durata de peste 20 de ani de viata si nu necesita cheltuieli suplimentare dupa montaj. Panourile radiante prima au un consum cu peste 20-50% mai mic decat oricare alta sursa pentru incalzire. Toate aceste avantaje si nu in ultimul rand, designul modern, elegan, fac din Panourile radiante Prima o sursa de caldura ieftina, comoda si rafinata.
Pentru montajul acestor panouri este suficienta o bormasina. Locul indicat pentru montarea panoului radiant este la un metru distanta de fereastra, pe tavan. In camerele in care un singur panou radiant este insuficient pentru incalzire, acestea se aseaza simetric pe tavan, astfel incat caldura sa se distribuie uniform in incapere. In incaperile ce au o inaltime mai mare de 4 metri, Panourile se vor monta pe peritii laterali, la 2.5 metri de la podea si se vor inclina la 45 grade fata de tavan. Panourile radiante Prima se fixeaza cu de la patru la sase holsuruburi sau dibluri. Acest tip de panouri radiante este perfect in conditiile in care nu sunteti interesat atat de mult de efecte terapeutice, dar doriti acelasi nivel de caldura cheltuind bani mai putini.
Responsive Table

Preturi

Tip panou Putere Dimensiuni Marimea camerei Pret
P6 alb 550 W 60x120x2 cm camere de 6—12 mp, H = 2,5m 157 euro
P8 alb 750 W 90x120x2 cm camere de 12—18 mp, H =2,5m 210 euro
P10 alb 950 W 80x170x3cm camere de 18—22 mp, H =2,5m 228 euro
PC4 color 350 W 50x100x2 cm camere de 0—6 mp, H = 2,5m 175 euro
PC6 color 550 W 60x120x2 cm camere de 0—12 mp, H = 2,5m 192 euro

La aceste preturi se adauga TVA