Warning: DOMDocument::loadXML(): Start tag expected, '<' not found in Entity, line: 1 in /home/calduraieftina/public_html/wp-content/plugins/premium-seo-pack/modules/title_meta_format/init.social.php on line 481

Panouri radiante Dr Kocher


Sisteme de incalzire bazate pe radiatii infrarosii, panourile radiante Dr Kocher functioneaza cu ajutorul curentului electric, incalzind spatiile de productie si camerele. Panourile radiante Dr.Kocher, sunt dotate cu tehnologie ce se bazeaza pe rezistenta de carbon, calitatea lor fiind exceptionala, iar designul acestora excelent si foarte apreciat de catre toti clientii nostri europeni. Tot in ceea ce priveste designul, panourile radiante Dr.Kocher se prezinta sub forma unor tablouri, obtinandu-se cu ele o decorare perfecta a camerei. Aceste panouri radiante, odata folosite, poti fi sigur ca nu vor exista efecte secundare, ba dimpotriva, cu ajutorul lor se inlatura mirosurile neplacute si se purifica aerul. Exista posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de modele de tablouri, dar exista si varianta de a comanda un tablou personalizat, in acest caz fiecare client putandu-si alege imaginea imprimta, pentru o decorare pe gusul oricui a camerei. Pentru un tablou personalizat sunt necesare fotografii de minin 8MP in format digital. Un tablou personalizat costa mai mult cu 50% decat panourile radiante disponibile in stoc si vor fi livrate din momentul platii in termen de o luna calendaristica.

Preturile foarte mici, montajul foarte usor si foarte simplu de facut, lipsa consumabilelor, a costurilor sulimentare dupa montare, termenul mare de garantie, designul foarte placut si posibilitatea alegerii de catre client a imaginii pentru imprimare pe tablou fac din panourile radiante Dr Kocher o alegere foarte buna pentru asigurarea caldurii pe vreme rece. Aceste panouri radiante sunt o imbinare reusita intre nevoia de caldura si arta, un amestec de util si de placut ce ofera o eleganta rafinata caminului dumneavostra.

Responsive Table

Preturi

Tip panou Putere Dimensiuni Marimea camerei Pret
K4 450W 600x600x20 mm pt. camere de 0—8 mp, H = 2,5m 250 euro + TVA
K7 700W 600x900x20 mm pt. camere de 8—14 mp, H = 2,5m 308 euro + TVA
K9 900W 1200x600x20 mm pt. camere de 14—20 mp, H = 2,5m 413 euro + TVA
K12 1200W 1200x900x20 mm pt. camere de 20—26 mp, H = 2,5m 525 euro + TVA